Dokumentation och Ritningar

MP2 kan erbjuda framtagning av produkt-, service-, felsöknings-, underhålls-, utbildnings- och hand havande dokumentation samt 2D- och 3D ritningar för tekniska produkter och konstruktioner. Vi kan leverera underlagen i önskad digital- eller tryckt form.

Vi kan på uppdrag från kund ta fram ett helt nytt underlag, eller bearbeta om befintliga underlag så att det blir enligt kunds önskemål.

Som vi alla vet så underlättas underhållsarbetet på fastigheter avsevärt om ritningsunderlagen och leverantörsdokumentationen är enkla att hitta. Detta är något som vi har specialiserat oss på och som vi kan hjälpa er med.

Vi kan erbjuda er en översyn av er befintliga dokumentation och föreslå en lösning som kommer göra det lättare för er att hitta er fastighetsdokumentation. Detta brukar i praktiken innebära att vi tar fram ett enkelt dokumentationssystem och gör en lista över befintlig dokumentation som till exempel kända ritningar och leverantörspärmar.

För att göra dokumentationen lättåtkomlig för alla era medarbetare och underleverantörer scannar vi in era samtliga ritningsoriginal och leverantörspärmar och omvandlar underlaget till ett dataformat, exempelvis PDF. På så vis är det möjligt att enkelt skriva ut all information med hjälp av datornätverk/dator. En stor fördel med detta är att ni automatiskt kommer att få en kopia på alla era dokumentationsoriginal i ett hanterbart dataformat som enkelt kan sparas och skyddas i ett säkerhetsskåp.

Utöver detta kan vi även erbjuda en interaktiv lösning av all information så att man med hjälp av CD/DVD/Dator kan ”klicka” sig fram till den dokumentation man vill komma åt för en specifik fastighet, samt även lägga in viktiga datum för olika serviceåtgärder.

Ni är välkomna att kontakta oss för mer information eller boka tid för ett möte där vi närmare kan presentera oss och förklara olika alternativa dokumentationslösningar som vi kan utforma efter era specifika behov och krav.

 

Automation

 

 

E-mail: service@mp2dev.se